Hollywood hírek

2019. július 07. 12:58 - Gennosuke

Deadpool 3 hírmorzsák, azaz mi történhet a Disney/Fox megaüzlete után

deadpool-3-status-update-disney-fox.jpg

A második Deadpool film sikerét követően David Leitch-et kérdezték a lehetséges folytatás lehetőségéről, de jelen állás szerint még nem beszélt a Disney fejesekkel a következő lépésekről.

A Hobbs & Shaw című film rendezőjével a díszbemutatón készítettek egy miniinterjút, - mely jövő hónap elsején kerül majd a magyar mozikba. Sikeresen váltotta az első filmért felelős Tim Miller-t a rendezői székben, jól vette át a korábbi film ritmusát és igazi folytatásként megkaptuk a szokásos akcióadagunk többszörösét is. Rengeteg rajongó örülne neki, ha folytatná a rendező a szériát. Természetesen a Disney és Fox közötti üzlet miatt itt is parkolópályára került a projekt kimenetele.

A Deadpool 2 785 millió dollárt hozott világviszonylatban, megismételte ezzel az első film sikerét, mégis a cselekménye és befejezése sok megválaszoltalan kérdést hagyott maga után. Ahogy megszokhattuk a Marvel filmektől, a képregényektől átvett szeriális koncepció itt is meghatározó, akár a stúdió többi filmjénél.

David Leitch-nek ezek voltak a gondolatai a Deadpool 3-at illetően:

„Egy ideális világban mindenki ezt a filmet szeretné csinálni. Ha újra megkeresnének a rendezés lehetőségével, rögtön rávágnám, hogy vállalom. Azonban a Végjáték utáni új Marvel-phase és a Disney-Fox üzlet is olyan tényezők, melyek alapvetően formálják a film elkészülését. Remélem miután leülepszik a por, Deadpool feltámad hamvaiból, ha lehet ironikusan fogalmazni.”

A mostani hétvégén tartják a San Diego-ban megrendezett szokásos Comic-Con képregényfesztivált, ahol Kevin Feige osztja majd meg a közönséggel az MCU Phase 4 tervezetét. Ez természetesen nem garantálja azt, hogy a Deadpool mozik folytatásáról is lesz szó, de bizakodni mindig szabad. Az X-Men és a Fantasztikus Négyes filmek integrálása az MCU-ba még ugyanúgy messze van, látva azonban a Fox bukdácsolását az utóbbi filmjeiket tekintve, rájuk fér egy kis ráncfelvarrás.

David Leitch-nek rengeteg ötlete van a Deadpool 3-at illetően, természetesen ezeket nem árulja el senkinek, kivéve, ha felhívja a stúdió a folytatással kapcsolatban. Bájos és felettébb szórakoztató bérgyilkosunk felbukkanása és Marvel univerzumba való illesztése azonban nem valószínű, hogy megtörténik, a fő sodor ugyanis teljesen más koncepciót és besorolást képvisel. Ellenben ez nem jelenti azt, hogy ne lenne folytatás, vagy egy cameo bármelyik új X-Men filmben.

David Leitch gondolatai a jelenre fókuszálnak, a Hobbs & Shaw premierjére, mely az előzetesek és a stábtagok interjúi alapján illeszkedik az eddigi franchise-hoz. Mivel az idén nyáron elég unalmas és semmitmondó blockbuster-ek készültek, nagy az elvárás a filmmel kapcsolatban.

A sztárok már megvannak Jason Statham és Dwayne Johnson személyében a franchise folytatására, már csak „minőségi” tartalommal kell feltölteni a következő filmeket.

Forrás: MovieWeb

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cinema.blog.hu/api/trackback/id/tr8514930210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Hollywood hírek
süti beállítások módosítása