Hollywood hírek

2019. július 17. 14:48 - Gennosuke

Hivatalos: Taika Waititi rendezi a Thor 4. részét

A Marvel Stúdiónál is belátták, hogy a Thor:Ragnarök (2017)  sikere után nem kell sokáig rendezőket keresni, hiszen nagyon jó ember kezébe került a skandináv isten(ek) sorsa. Kenneth Branagh bevezető királydrámája után jött Alan Taylor rendezésében egy harmatgyenge folytatás, hogy mindezek után Waititi rendezése újra életet vigyen a Chris Hemsworth által eljátszott Thor világába. Melynek eredménye egy lendületes és rendkívül szórakoztató (Hulk!) harmadik rész lett, melybe a rendező belecsempészte filmjeiből ismert sajátos humorát.

Utoljára Thanos legyőzésénél láttuk a villám istenét a Bosszúállók: Végjátékban (2019), ahol a kondijából kiesve próbált segíteni bajtársainak. A film befejezése új irányvonalat szabott ki a karakternek, hiszen a Galaxis Őrzőivel kelt útra, hogy közösen megtalálják Gamora-t. Mivel a Pókember: Idegenben (2019) hivatalosan is lezárja a Marvel Univerzum 3. fázisát, a 4. fázisról pedig keveset tudunk, csak találgatásokba merülhetünk.

A hétvégi Comic-Con San Diegóban biztos megadja a válaszokat, hogy közös film lesz először a Galaxis Őrzőivel, vagy Thor negyedik installációja, meglepetés-cameókkal tűzdelve.

waitiki_interview.jpg

Visszakanyarodva Waititi személyéhez, a Marvel nemcsak a rendezést, de a forgatókönyv megírását is rábízta, az első rész még Eric Pearson, Craig Kyle és Christopher L. Yost közös munkájának eredménye volt. Reménykedni tudunk csak, hogy a rendező korábbi filmjei - Hétköznapi vámpírok (2014) és Vademberek hajszája (2016) színvonalát hozza.

Szomorú hír a kinevezése az Akira manga és film rajongóinak, a Warner Bros. gondozásában készülő filmet bizonytalan ideig elhalasztják, megvárják míg a rendező újra szabaddá válik. Marvel oldalról nézve, teljesen logikus, hogy egy bevált rendezővel folytassák az univerzumuk építését. Nincs szükség újabb válogatásra és a vele járó procedúrákra, plusz pénzkiadásra. Thor karakterének népszerűsége nagyot ugrott a Ragnarök óta. Bár pontosan emiatt vesztette el stúdió anno Edgar Wright-ot, aki a Hangya (2015) forgatókönyvéért volt felelős, ebből is látszik nem mindenki szereti, ha korlátozzák a szabadságát.

A negyedik film tehát 2021-2022 körül kerül majd a mozikba, de várjuk meg a hétvégi Comic-Con Marvel paneljét, ahol biztosan felfedik számunkra a filmek helyes idővonalát, fanservice magas fokon.

Forrás: ScreenRant

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cinema.blog.hu/api/trackback/id/tr914967638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Hollywood hírek
süti beállítások módosítása