Hollywood hírek

2019. augusztus 01. 16:05 - Gennosuke

Little Monsters - ovisok vs zombik

Lupita Nyong'o ismét a horrornak adja a lelkét

little-monsters.jpg

Tudom sokak számára itthon semmit sem jelent ennek a színésznőnek a neve, azonban munkásságát tekintve a jövő egyik nagy tehetsége néz szembe velünk.

Lupita szerepelt már a Star Wars: Az ébredő Erő c filmben (2015) mint Maz Kanata, aki Rey-nek adja a lézerkardot menekülése során. Fekete gyapotmunkásként megismerhettük a három Oscar-díjjal jutalmazott 12 év rabszolgaságban (2013), ahol a Legjobb Női Mellékszereplő díjat vitte el 30 évesen. Ezen kívül elcsavarta a Fekete Párduc szívét a Marvel egészestés filmjében, hogy nem sokkal később főszereplőként elvigye a hátán a magyar mozikban idén márciusban bemutatott MI című horror-fekete komédiát.

little-monsters-trailer-2019-international-red-band.jpg

Idén januárban mutatkozott be Amerikában a Sundance filmfesztiválon a Little Monsters az ausztrál Abe Forsythe rendezésében. Miss Caroline szerepében most egy tanárnőt alakít Lupita Ausztráliában, akinek egy sereg zombival kell megküzdenie, mivel az ovis állatsimogatás program során egy közeli katonai bázison történő kísérlet rosszul sül el. Segítség lesz számára Dave (Alexander England), aki egy kiégett zenészként próbálja elnyerni a kegyeit. Mellé kapunk egy igazi tahó celebet is Teddy McGiggle (Josh) személyében, aki a kliséket éltetve, csakis magával képes törődni.

A sztori nem vállal sokat, egy újabb fekete komédiával körbefont zombi-horrort kapunk majd, az előzetest látva azonban a műfaj szerelmesei örülhetnek, hiszen Lupita ebben a két percben is uralja a vásznat. Miután a zombikatonák megunják az állatok húsát, elindulnak az emberek felé egy ráérős kóstolóra. A filmet egy felnőtteknek szóló Pixar zombi filmként is jellemezték, az előzetes megtekintése után a két véglet között táncoló filmet várhatunk. Az ovisok szendesége kontra belektől fröcsögő Ausztrál sivatag már most mosolyra fakasztja az arcom.

Forrás:Movieweb

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cinema.blog.hu/api/trackback/id/tr3214990186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Hollywood hírek
süti beállítások módosítása