Hollywood hírek

2019. augusztus 01. 16:05 - Gennosuke

Little Monsters - ovisok vs zombik

Lupita Nyong'o ismét a horrornak adja a lelkét

little-monsters.jpg

Tudom sokak számára itthon semmit sem jelent ennek a színésznőnek a neve, azonban munkásságát tekintve a jövő egyik nagy tehetsége néz szembe velünk.

Lupita szerepelt már a Star Wars: Az ébredő Erő c filmben (2015) mint Maz Kanata, aki Rey-nek adja a lézerkardot menekülése során. Fekete gyapotmunkásként megismerhettük a három Oscar-díjjal jutalmazott 12 év rabszolgaságban (2013), ahol a Legjobb Női Mellékszereplő díjat vitte el 30 évesen. Ezen kívül elcsavarta a Fekete Párduc szívét a Marvel egészestés filmjében, hogy nem sokkal később főszereplőként elvigye a hátán a magyar mozikban idén márciusban bemutatott MI című horror-fekete komédiát.

little-monsters-trailer-2019-international-red-band.jpg

Idén januárban mutatkozott be Amerikában a Sundance filmfesztiválon a Little Monsters az ausztrál Abe Forsythe rendezésében. Miss Caroline szerepében most egy tanárnőt alakít Lupita Ausztráliában, akinek egy sereg zombival kell megküzdenie, mivel az ovis állatsimogatás program során egy közeli katonai bázison történő kísérlet rosszul sül el. Segítség lesz számára Dave (Alexander England), aki egy kiégett zenészként próbálja elnyerni a kegyeit. Mellé kapunk egy igazi tahó celebet is Teddy McGiggle (Josh) személyében, aki a kliséket éltetve, csakis magával képes törődni.

A sztori nem vállal sokat, egy újabb fekete komédiával körbefont zombi-horrort kapunk majd, az előzetest látva azonban a műfaj szerelmesei örülhetnek, hiszen Lupita ebben a két percben is uralja a vásznat. Miután a zombikatonák megunják az állatok húsát, elindulnak az emberek felé egy ráérős kóstolóra. A filmet egy felnőtteknek szóló Pixar zombi filmként is jellemezték, az előzetes megtekintése után a két véglet között táncoló filmet várhatunk. Az ovisok szendesége kontra belektől fröcsögő Ausztrál sivatag már most mosolyra fakasztja az arcom.

Forrás:Movieweb

Szólj hozzá!
2019. július 17. 14:48 - Gennosuke

Hivatalos: Taika Waititi rendezi a Thor 4. részét

A Marvel Stúdiónál is belátták, hogy a Thor:Ragnarök (2017)  sikere után nem kell sokáig rendezőket keresni, hiszen nagyon jó ember kezébe került a skandináv isten(ek) sorsa. Kenneth Branagh bevezető királydrámája után jött Alan Taylor rendezésében egy harmatgyenge folytatás, hogy mindezek után Waititi rendezése újra életet vigyen a Chris Hemsworth által eljátszott Thor világába. Melynek eredménye egy lendületes és rendkívül szórakoztató (Hulk!) harmadik rész lett, melybe a rendező belecsempészte filmjeiből ismert sajátos humorát.

Utoljára Thanos legyőzésénél láttuk a villám istenét a Bosszúállók: Végjátékban (2019), ahol a kondijából kiesve próbált segíteni bajtársainak. A film befejezése új irányvonalat szabott ki a karakternek, hiszen a Galaxis Őrzőivel kelt útra, hogy közösen megtalálják Gamora-t. Mivel a Pókember: Idegenben (2019) hivatalosan is lezárja a Marvel Univerzum 3. fázisát, a 4. fázisról pedig keveset tudunk, csak találgatásokba merülhetünk.

A hétvégi Comic-Con San Diegóban biztos megadja a válaszokat, hogy közös film lesz először a Galaxis Őrzőivel, vagy Thor negyedik installációja, meglepetés-cameókkal tűzdelve.

Tovább
Szólj hozzá!
2019. július 07. 12:58 - Gennosuke

Deadpool 3 hírmorzsák, azaz mi történhet a Disney/Fox megaüzlete után

deadpool-3-status-update-disney-fox.jpg

A második Deadpool film sikerét követően David Leitch-et kérdezték a lehetséges folytatás lehetőségéről, de jelen állás szerint még nem beszélt a Disney fejesekkel a következő lépésekről.

A Hobbs & Shaw című film rendezőjével a díszbemutatón készítettek egy miniinterjút, - mely jövő hónap elsején kerül majd a magyar mozikba. Sikeresen váltotta az első filmért felelős Tim Miller-t a rendezői székben, jól vette át a korábbi film ritmusát és igazi folytatásként megkaptuk a szokásos akcióadagunk többszörösét is. Rengeteg rajongó örülne neki, ha folytatná a rendező a szériát. Természetesen a Disney és Fox közötti üzlet miatt itt is parkolópályára került a projekt kimenetele.

A Deadpool 2 785 millió dollárt hozott világviszonylatban, megismételte ezzel az első film sikerét, mégis a cselekménye és befejezése sok megválaszoltalan kérdést hagyott maga után. Ahogy megszokhattuk a Marvel filmektől, a képregényektől átvett szeriális koncepció itt is meghatározó, akár a stúdió többi filmjénél.

David Leitch-nek ezek voltak a gondolatai a Deadpool 3-at illetően:

„Egy ideális világban mindenki ezt a filmet szeretné csinálni. Ha újra megkeresnének a rendezés lehetőségével, rögtön rávágnám, hogy vállalom. Azonban a Végjáték utáni új Marvel-phase és a Disney-Fox üzlet is olyan tényezők, melyek alapvetően formálják a film elkészülését. Remélem miután leülepszik a por, Deadpool feltámad hamvaiból, ha lehet ironikusan fogalmazni.”

A mostani hétvégén tartják a San Diego-ban megrendezett szokásos Comic-Con képregényfesztivált, ahol Kevin Feige osztja majd meg a közönséggel az MCU Phase 4 tervezetét. Ez természetesen nem garantálja azt, hogy a Deadpool mozik folytatásáról is lesz szó, de bizakodni mindig szabad. Az X-Men és a Fantasztikus Négyes filmek integrálása az MCU-ba még ugyanúgy messze van, látva azonban a Fox bukdácsolását az utóbbi filmjeiket tekintve, rájuk fér egy kis ráncfelvarrás.

David Leitch-nek rengeteg ötlete van a Deadpool 3-at illetően, természetesen ezeket nem árulja el senkinek, kivéve, ha felhívja a stúdió a folytatással kapcsolatban. Bájos és felettébb szórakoztató bérgyilkosunk felbukkanása és Marvel univerzumba való illesztése azonban nem valószínű, hogy megtörténik, a fő sodor ugyanis teljesen más koncepciót és besorolást képvisel. Ellenben ez nem jelenti azt, hogy ne lenne folytatás, vagy egy cameo bármelyik új X-Men filmben.

David Leitch gondolatai a jelenre fókuszálnak, a Hobbs & Shaw premierjére, mely az előzetesek és a stábtagok interjúi alapján illeszkedik az eddigi franchise-hoz. Mivel az idén nyáron elég unalmas és semmitmondó blockbuster-ek készültek, nagy az elvárás a filmmel kapcsolatban.

A sztárok már megvannak Jason Statham és Dwayne Johnson személyében a franchise folytatására, már csak „minőségi” tartalommal kell feltölteni a következő filmeket.

Forrás: MovieWeb

Szólj hozzá!
Hollywood hírek